Awakenings dropt #technotogether

219
publiek
Photo: Sandor Csudai

Technofestival Awakenings heeft vandaag #technotogether gelanceerd. De organisatie wil daarmee iedereen die in de technoscene werkt een hart onder de riem steken.

”De wereld staat stil, clubs verdwijnen, banen gaan verloren, geen feestjes tot in de vroege uurtjes, maar techno is en zal er altijd zijn. Het techno-gevoel zit in jou, zelfs nu, in een wereld die verscheurd is, staan we samen sterk. Sommigen zeggen dat het maar een feestje is, maar we weten dat het zoveel meer is dan dat. Samen zijn we techno,” aldus de organisatie.

”Techno is waar we voor staan, techno is wat we zijn. Laten we de gemeenschap verenigen en verbinden. We zijn er voor iedereen die de technoscene vormgeeft. De luisteraars, ravers, artiesten, site crew, managers, iedereen die bij de branche betrokken is. Laten we ons verenigen, gehoord worden in een wereld die uit elkaar wordt gescheurd. Samen kunnen we een krachtige impact maken, samen staan we sterk. Zo creëeren we een mooie toekomst voor ons allemaal,” laat het festival weten.

#technotogether

De campagne is dus niet alleen bedoeld voor technoluisteraars. Awakenings wil met dit initiatief iedereen in de scene, van dj tot podiumbouwer en van bezoeker tot manager laten weten dan ze niet alleen staan. Er hoort ook een video bij #technotogether, die kun je hieronder bekijken.

Sta jij achter #technotogether? Dan kun jij dat ook laten zien. Het festival heeft Facebookfilters en Instagramfilters gemaakt die je kunt delen op je socials. Daarnaast hebben ze een aantal foto’s met de boodschap erop, zoals deze hieronder, gecreëerd. Deze zijn gratis te downloaden op de website van het evenement of via deze WeTransfer.

Campagne Awakenings #technotogether
Bron: Awakenings

Meerdere artiesten hebben de hashtag al gedeeld op hun sociale media. Onder meer Charlotte de Witte, 2000 and One en Reinier Zonneveld ondersteunen de campagne. Kijk voor meer informatie over de actie op de website van Awakenings.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!