Gorillaz, Twenty One Pilots en Deftones als headliner naar Electric Castle 2021

Gorillaz
Photo: Tom Hagen, Bilbao BBK Live 2018

De headliners voor Electric Castle 2021 zijn bekend! Naast eerder bevestigde Twenty One Pilots, voegen Gorillaz en Deftones zich bij de headliners voor het Roemeense festival.

Twenty One Pilots stond afgelopen editie al op het affiche, Gorillaz en Deftones bevinden zich op nieuw terrein. Naast de bekendmaking van deze headliners geeft het festival ook aan vooruit te kijken naar de zomer, ondanks de huidige situatie. Electric Castle kijkt naar de mogelijkheden om de achtste editie van het festival door te laten gaan in 2021. De volledige post check je hieronder.

Twijfel je nog over een ticket voor het festival? Lees dan onze zes redenen om naar Electric Castle te gaan! Wees er snel bij en scoor je kaartje nu nog met korting. Tot 1 december heeft Electric Castle namelijk een speciale actie op de Flexipass (weekendticket). Normaliter betaal je €164,- (799 Roemeense lei) voor een ticket, maar t/m 30 november betaal je nu slechts €123,- (599 Roemeense lei)! Zit je op dit moment krap bij kas maar wil je toch graag gaan? Ook daar is een oplossing voor. Je kunt namelijk een aanbetaling van €21,- (100 Romeense lei) doen, het resterende bedrag betaal je in juni. Meer informatie hierover vind je op de website.

Electric Castle Logo

Electric Castle 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 17-21 juli 2024
Tickets Kopen