Het Ultieme Festivalverhaal: de tussenstand in een top vijf

Sziget
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

De stembussen voor het Ultieme Festivalverhaal zijn intussen geopend. Wie neemt de leiding en gaat er vandoor met de festivalvakantie (naar keuze) vanuit Festival Travel en Interrail. Wij zetten hieronder de voorlopige top vijf op een rijtje. Wil je een verhaal hoger krijgen of wil je juist jouw eigen verhaal laten winnen? Deel je verhaal met je vrienden en stemmen maar.

Sjoerd neemt voorlopig de leiding met 212(!) stemmen. Hij kon geen kaartjes bemachtigen voor Pinkpop 2014 totdat Jan Smeets hem persoonlijk opbelde met de boodschap: “Dan zie ik jullie in juni; breng goed weer mee!”. Op de tweede plaats komt Pim met 145 stemmen. Hij dobberde lekker op zijn luchtbedje en botste toen ineens tegen de headliner van die avond aan: Architects! Nadien brachten ze samen nog een toast uit op de heerlijke locatie en het mooie weer. De derde plaats is voor met 114 stemmen Hij scoorde een ‘hole-in-one’ op één van de dixies op Sziget. Zijn telefoon lag namelijk te pronken tussen broodjes hete kip. Gelukkig kon het toiletpapier de vieze val beperken.

De vierde plaats wordt op de voet gevoeld door Gerben, 104 stemmen. Hij belande tijdens het optreden van Dope D.O.D. in een moshpit en werd iets nadien wakker achter de schermen van het Dour festival. Geluk bij een ongeluk want hij mocht samen met de heren van Dope D.O.D. met de tourbus mee naar huis. De uiteindelijke vijfde plaats is voor Jeroen met 74 stemmen. Hij wordt gevraagd om een huwelijksaanzoek te filmen op Sziget, maar heeft de camera per ongeluk in selfiestand staan. Gelukkig was zijn vriend er nog net op tijd bij om de telefoon te draaien.

Dit is de voorlopige top vijf voor het Ultieme Festivalverhaal. Daarnaast zijn er nog vijf andere verhalen die je naar de eindzege kan stemmen. Welk festivalverhaal vind jij het best en wie gun jij een festivalvakantie naar bijvoorbeeld Sziget, Rock Werchter of Melt festival? Stemmen kan nog tot en met zaterdag 6 maart 12:00.

Verdere verloop van de actie

sziget
Poto: Sandor Csudai (Sziget)

Vanaf maandag 1 maart tot en met zaterdag 6 maart 12:00 heb jij de mogelijkheid om op jouw ultieme festivalverhaal te stemmen. Doe dit dus snel, want zo lang duurt de zesde niet meer. Op zaterdag 6 maart wordt ook de winnaar bekend gemaakt, wie mag gaan genieten van een Festival naar keuze. Naast deze geweldige prijs vanuit Festival Travel en Interrail, is het ook mooi pochen op elke festivalweide dat uitgerekend jij het ultieme festivalverhaal hebt meegemaakt en daarmee in de prijzen bent gevallen. Wij willen alle finalisten heel veel succes wensen en dat het beste verhaal in de prijzen mag vallen.

Dat er nog veel meer ultieme verhalen door ons allen gemaakt mogen worden!