Werchter Parklife komt met nieuwe namen

1639
Photo by: @Jokko | Rock Werchter Zomerbar 2020, Selah Sue

Nieuwe namen voor Werchter Parklife. Onder andere Tourist LeMC, Froukje en Zwangere Guy zullen deze zomer te zien zijn op de festivalweide van Werchter.

Al eerder werd bekendgemaakt dat Rock Werchter naar 2022 verplaatst en er een kleinschaliger alternatief komt dat Werchter Parklife heet. Meerdere losse concerten op de weide van Werchter. Sinds vandaag zijn daar weer een aantal concerten aan toegevoegd. Eerder werden onder meer Balthazar, Goose en Black Box Revelation aangekondigd.

 • 11 juli
  • Tourist LeMC
 • 16 juli
  • Blackwave
  • Charles
  • Emma Bale
 • 17 juli (middag)
  • De Mens
  • Ruben Block
 • 17 juli (avond)
  • Compact Disk Dummies
  • Froukje
 • 22 juli
  • Alex Agnew
 • 23 juli
  • Zwangere Guy
  • Miss Angel
  • Chibi Ichigo
 • 29 juli
  • Bart Peeters & De Ideale Mannen

De tickets voor deze concerten gaan vrijdag 21 mei om 10:00 uur in de verkoop op Ticketmaster. In totaal is er plek voor 625 ‘bubbels’ van 4 personen. Wat uitkomt op een totaal van 2500 bezoekers.

Rock Werchter 2022

zijnPhoto: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Rock Werchter is het grootste pop-/rockfestival van België. En een absolute must op je Festival Bucketlist. Met bijna 90.000 bezoekers per dag is het tevens een van de grootste festivals van Europa. De formule is simpel: Rock Werchter brengt zo veel mogelijk van de grootste pop- en rockacts ter wereld tezamen tijdens die vier dagen in het Belgische dorpje Werchter.

In 2020 ging het festijn helaas niet door. Wegens de coronacrisis werd Rock Werchter verboden. Onder andere The StrokesPearl Jam en Kendrick Lamar sierden toen de poster. Ook Rock Werchter 2021 kon geen doorgang vinden en is uitgesteld naar 2022. Voor de editie van 2022 is vooralsnog alleen Pearl Jam bekendgemaakt.

 • Locatie: Werchter, België
 • Datum: 30 juni – 3 juli 2022
 • Tickets: Gekochte tickets voor Rock Werchter 2020 en 2021 blijven geldig voor de editie van 2022. De verkoop voor 2022 start in het najaar.
 • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.
Onderdeel van het Visual & Design team en de nieuwsredactie. Ik luister graag naar Amelie Lens, Architects, Fresku, Sofi Tukker, Editors, Frans Bauer, Wies, The National en nog wat bands. Ik houd van Carnaval.