17 nieuwe namen voor Dauwpop 2021

Dauwpop 2019
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Er zijn weer nieuwe namen voor Dauwpop 2021. Onder meer Froukje en The Waterboys zijn toegevoegd aan de line-up van het festival uit Hellendoorn.

Met deze 17 nieuwe namen voor Dauwpop is de line-up van het festival weer wat verder aangevuld. Eerder waren onder andere namen als Eefje de Visser, Typhoon en Kensington al aangekondigd voor het festival. Nu komen daar 17 namen bij. Onder andere Froukje, The Waterboys en Son Mieux zullen in september een optreden op Dauwpop geven. De volledige lijst nieuwe namen lees je hieronder.

 • BAD NERVES
 • Basement Jaxx (DJ Set)
 • DOOL
 • Coach Party
 • Cho
 • Froukje
 • Kevin
 • MAGNETIC SPACEMEN
 • PACESHIFTERS
 • Poke
 • PRONK
 • Scram C Baby
 • Son Mieux
 • The Notwist
 • The Waterboys
 • TikTok Tammo
 • Tusky

Voor één keer is Dauwpop, dat normaliter tijdens Hemelvaartsdag plaatsvindt, verplaatst naar september. Wie voor de editie van 2020 al tickets al had gekocht kan op 4 september 2021 genieten van optredens van onder andere Kensington, Chef’Special en Typhoon. Heb je nog geen ticket? Dan kan je deze aanschaffen via de website van het festival.

Ondanks de goede berichten over dalende besmettingen zijn er nu flink minder festivals dan in een pre-corona festivalseizoen. Gelukkig is dat geen reden voor gebrek aan voorpret. Zo kan je je bijvoorbeeld goed voorbereiden op de optredens van Wies en Goldband door te lezen hoe hun optredens eruit hadden gezien als het festival in 2020 was doorgegaan.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2024

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Samuel van der Lee

Ik maak deel uit van het pre-coverage team en maak af en toe wat designs, maar ik zit vooral voor alle gezelligheid en de uitjes bij Festileaks. Groot fan van Cera Khin. Daarnaast luister ik graag naar Lambrini Girls, The National, Frans Bauer, IDLES, John Tana, Arianna Puello en Opgezwolle. Ook ben ik dol carnaval (zowel Brabants als Limburgs carnaval) en de karaokebar is mijn kerk.

Meer van Samuel