The Kooks, Ben Klock en 27 anderen naar Lowlands 2021

The Kooks
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De line-up van Lowlands 2021 raakt steeds completer: vandaag voegt het festival 29 namen toe aan het affiche, met onder meer The Kooks en Ben Klock. Ze voegen zich bij eerder bekende acts als Liam Gallagher, The Chemical Brothers en The Opposites.

Als goedmakertje voor het slechte nieuws van gisteren, waarin onder meer Denzel Curry afzegde, worden er vandaag maar liefst 29 nieuwe namen voor Lowlands 2021 bekend gemaakt. Een aantal van de namen staan hetzelfde weekend ook op Pukkelpop. Bekijk de volledige lijst met nieuwe namen hieronder:

 • 2manydjs
 • Ben Klock
 • The Kooks
 • REMA
 • Benny Sings
 • Equal Idiots
 • Fever 333
 • Gerd Janson
 • Hang Youth
 • Inhaler
 • Jett Rebel
 • Kobosil
 • Young Marco
 • Al-Qasar
 • Amy Root
 • Animistic Beliefs
 • BSS
 • Delv!s
 • Freddy K
 • Joesef
 • Kamma & Masalo
 • LOUISAHHH (live)
 • Maarten Vos
 • Nana Adjoa
 • Parrish Smith
 • Permanent Destruction
 • La Regadaera
 • Sidi Wacho
 • Sofie Winterson

Wil je luisteren naar de acts van Lowlands 2021? Check dan onze Spotify playlist:

Tussentijds testen

Los van de nieuwe acts publiceert het festival een statement over tussentijds testen op Lowlands 2021. Tussentijds testen gaat een rol spelen bij het bezoek van meerdaagse festivals als Lowlands wanneer je niet volledig bent gevaccineerd: de precieze regels moeten nog bekend worden gemaakt door de overheid. Het festival adviseert: “Een hoop gedoe dus, dat simpel voorkomen kan worden. De makkelijkste manier is om je zo snel mogelijk te laten vaccineren. Bovendien weet je meteen zeker dat je beschermd bent tegen het virus, nogal een win-win dus.”

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Lowlands Logo

Lowlands 2002

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 23-25 augustus 2002
Tickets Niet meer beschikbaar.