Advertisement

Bruce Springsteen bevestigt: ‘Op tour in 2022’

Bruce-Springsteen-Danny-Clinch
Photo credit: Danny Clinch

Eindelijk is de bevestiging daar, Bruce Springsteen gaat op tour in 2022! Samen met The E Street Band zal hij voor het eerst sinds 2017 weer op pad gaan. Of dit om een Amerikaanse tour gaat of een wereldtour is nog onduidelijk.

Al enige tijd hing deze aankondiging in de lucht nadat hij hier tijdens een Amerikaans radio-interview naar hintte. Nu bevestigt hij aan BBC dat hij in 2022 hoopt te kunnen touren. ”The E Street Band zal weer op pad gaan. Afhankelijk van het virus en wat allemaal mogelijk is.”

Of dit om een Amerikaanse tour gaat of een wereldtour is nog onduidelijk. Wel bedankte Springsteen tijdens het interview zijn fans uit het Verenigd Koninkrijk van hun support voor zijn nieuwe muziek. Wellicht is dit een kleine hint naar een tour in het VK. Wat de kans op een terugkeer in Nederland na zo’n 6 jaar weer iets groter maakt.

Momenteel is The Boss bezig met zijn Broadway-show Springsteen on Broadway die tot 4 september zal duren.