Wat is de beste Down The Rabbit Hole line-up ooit? Stem nu!

223
down the rabbit hole 2018
Foto: Down The Rabbit Hole

We hebben ons er al een tijdje bij neergelegd (lees: neer moeten leggen) dat we komend weekend niet als blije konijntjes mogen rondhuppelen op de heilige weides van Down The Rabbit Hole. Toch proberen we er nog wat van maken: het is Down The Rabbit Hole-week op Festileaks. Ontdek toch nog de bands die in Biddinghuizen hadden moeten optreden, lees nog eens vol heimwee de oude verslagen of zoek met ons mee naar de beste Down The Rabbit Hole line-up ooit. Stem mee!

Down The Rabbit Hole is natuurlijk zo oud nog niet. Met 6 line-ups is het een overzichtelijk verhaal. Maar toch, welk affiche gaat voor nu de boeken in als de beste?

Is het de editie van de Gigantische Headliners, toen in 2018 zowel Queens of the Stone Age als Nick Cave het festival betraden?

Of toch de line-up die het allemaal aftrapte: in 2014 met onder andere The Black Keys en Damon Albarn.

De keus is aan jou! 6 prachtige edities van Lowlands wachten op je stem. Je kunt een line-up ofwel omhoog (+1) ofwel omlaag (-1) stemmen. Sla je slag!

Stemmen is mogelijk tot zaterdagavond 28 augustus om 23:59. Daarna maken we de stand op en weten we voor eens en altijd wat de beste DTRH line-up ooit is. Of nou ja, tot nu toe dan.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Wil je jouw keus toelichten? Check dan eens het Down The Rabbit Hole Forum!

Festileaks opperhoofd. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?