Wat is de beste Lowlands line-up ooit? Stem nu!

Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Het is (toch nog) Lowlands-week bij Festileaks. We mogen dan wel niet naar Biddinghuizen gaan, aan ons allen de taak de vibe van het door ons zo geliefde festival levend te houden. Zo pakken we deze week uit met een online Lowlands escape room, maar gaan we ook samen met jou op zoek naar de beste Lowlands line-up ooit. Stem mee!

In 2019 sloten we niet slecht af, dat moet gezegd worden. Met Tame Impala, New Order, Twenty One Pilots en The Good, The Bad & The Queen zou de meest recente Lowlands line-up hoge ogen kunnen gaan scoren.

Of ga je toch voor Lowlands 2007, met onder andere The Killers, Arcade Fire, Editors, Tool, Kings of Leon en Kasabian? Of nog iets dieper terug in de tijd, naar Lowlands 1994 met Oasis, Blur, Underworld en Jeff Buckley?

De keus is aan jou! 27 prachtige edities van Lowlands wachten op je stem. Je kunt een line-up ofwel omhoog (+1) ofwel omlaag (-1) stemmen. Sla je slag!

Stemmen is mogelijk tot zaterdagavond 21 augustus om 23:59. Daarna maken we de stand op en weten we voor eens en altijd wat de beste Lowlands line-up ooit is. Of nou ja, tot nu toe dan.

Wil je jouw keus toelichten? Check dan eens het Lowlands Forum!

Lowlands Logo

Lowlands 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 20-22 augustus 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.