Down The Rabbit Hole nog minstens 15 jaar in De Groene Heuvels

145
Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Goed nieuws voor Down The Rabbit Hole! De organisatie heeft in overleg met terreinverhuurder Leisurelands een contract getekend voor nog 15 jaar. Dit betekent nog heel lang feesten op de vertrouwde Groene Heuvels in Ewijk.

We mogen nog zeker 15 jaar dansen op de prachtige locatie van Down The Rabbit Hole. Mojo, de organisatie van het festival, is blij met het nieuwe contract. Zo zijn er bijvoorbeeld nog genoeg groeimogelijkheden op het terrein om eventueel uit te breiden. DTRH begon in 2014 als het ‘kleine’ broertje van Lowlands, maar is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste festivals in Nederland. Voor de editie van 2022 gaat er nog niks veranderen, laat woordvoerder Bente Bolmann weten.

Down The Rabbit Hole 2021 ging zoals we allemaal weten niet door dit jaar. Ter ere van het festival bouwde Leisurelands een klein amfitheater op het terrein. Het theater is gratis te gebruiken en kan voor van alles ingezet worden. Ook DTRH kan er gebruik van maken. Het podium biedt ruimte aan 160 bezoekers en is dus geschikt voor een kleinere act. Wie weet zullen we volgend jaar kunnen genieten van dit nieuwe podium!

Down The Rabbit Hole 2022

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaanals spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin.

Door de aanhoudende cornacrisis ging het festival deze zomer niet door. Ook in 2020 ging het festival om dezelfde reden niet door. Onder meer Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator sierden het affiche. Wie we volgend jaar op het festival kunnen zien, is nog niet geweten.

  • Locatie: Groene Heuvels, Nederland
  • Datum: 1-3 juli 2022
  • Tickets: Alle kaarten worden terugbetaald.
  • Meer informatie op de officiële site van het festival.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.