Ed Sheeran geeft binnenkort intieme shows in Nederland en België

Je leest het goed, Ed Sheeran zakt voor een tweede keer af naar Nederland en België. Lang hoef je niet te wachten. Zo geeft de Britse zanger volgende week, op 4 en 5 oktober, twee intieme optredens.

Normaal moesten we wachten tot juli want dan speelt Ed Sheeran in de Johan Cruijff Arena. Ook onze zuiderburen kregen pas eind juli een optreden te zien in het Koning Boudewijnstadion. Maar daar komt nu verandering in. Zo speelt de Engelsman op 4 oktober een intieme showcase voor De Warmste Week van Studio Brussel. Een dag later is het de beurt aan Q Music, daar speelt hij in The Qube te Nederland.

De Brit live aan het werk zien, doe je meestal van honderden meters afstand tijdens een grote stadiumshow. Daarom is het nog exclusiever dat je hem tijdens een intieme showcase aan het werk kan zien. Voor een mega fan als jij is dit zeker en vast een droom.

Hoe kun je tickets winnen?

Luister van 27 september t/m 3 oktober tussen 06:00 uur en 24:00 naar Q Music. Zodra je een nummer van hem hoort, bel je zo snel mogelijk naar de Q-studio (0909 9596). Ben jij de lucky-one? Dan mag jij samen met je +1 op 5 oktober naar The Qube.

Voor de showcase van Studio Brussel werkt het net iets anders. Hoor je een liedje van de Brit? Stuur dan zo snel mogelijk ‘DWW’ naar 4342 en maak kans om erbij te zijn op maandag 4 oktober. Daarnaast kun je ook tickets winnen via de #equalschallenge op TikTok. Wees volledig jezelf en toon wat jou uniek maakt op zijn nummer ‘Shivers’. Vergeet ook niet de hashtags #kunnenzijnwiejebent, #dww21 en #equalschallenge toe te voegen aan je video. Veel succes!

Kun je er niet bij zijn? Of wil je het optreden herbeleven? Dan hebben we nog goed nieuws: de showcase van Ed Sheeran voor De Warmste Week zal later dit najaar uitgezonden worden op Eén.

Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran is misschien wel de grootste popster van het moment. In 2011 brak de zanger door met de hit ‘The A Team’, van het album Plus. Sindsdien is hij een graag geziene gast op festivals. In 2016 had Sheeran het echter even gehad met touren, en het werd een jaar stil rondom zijn persoon. Toch kwam hij in 2017 sterker dan ooit terug met zijn nieuwste album Divide. Sinds die release is hij niet van de radio te slaan en tourde hij veel. In 2019 was hij onder andere headliner op Sziget. In 2022 komt hij terug met een nieuwe tour.