Bruce Springsteen: ”E Street Band gaat op zijn piek zijn tijdens wereldtour 2022”

Bruce-Springsteen-Danny-Clinch
Photo credit: Danny Clinch

Duidelijke woorden vanuit het kamp van Bruce Springsteen. De Amerikaanse zanger spreekt uit dat hij in 2022 hopelijk weer op wereldtournee gaat. De verwachtingen voor die shows worden direct hoog geplaatst door The Boss.

Hij garandeert zijn fans namelijk dat ze zijn E Street Band zullen zien op de top van hun kunnen. Daarmee legt Springsteen de lat voor de komende tournee hoog. In 2020 bracht de zanger uit New Jersey zijn twintigste studioalbum uit dat de naam Letter to You draagt.

Volgens de doorgaans goed ingelichte Zegut staat Bruce Springsteen samen met zijn E Street Band in juni in Parijs. Ook het Spaanse Mad Cool is aan het hinten naar de komst van de zanger. Geruchten over een tournee spelen al langere tijd. Vooralsnog is er echter nog geen officiële bevestiging van een show bekend.

De letterlijke woorden van Springsteen zijn hieronder terug te vinden: