Five Finger Death Punch komt met Megadeth naar Rotterdam

Maandag 20 juni reist Five Finger Death Punch af naar Rotterdam. Met niemand minder dan Megadeth als special guest. De show vindt plaats in de nieuwe concertzaal RTM Stage van Ahoy Rotterdam.

Five Finger Death Punch kondigt een Europese tour aan. De tour gaat 12 juni van start op het Oostenrijkse Nova Rock en 20 juni maakt de Amerikaanse band een stop in Nederland. Met Megadeth als special guest mogen we in Nederland van geluk spreken, aangezien de wereldberoemde metalband slechts tijdens 3 shows als special guest op het programma staat. Het is niet de eerste keer dat Five Finger Death Punch met Megadeth een optreden in Nederland geeft. 26 januari 2020, vlak voor de corona-uitbraak, waren beide metalbands in Amsterdam te zien in de AFAS Live.

De tickets voor de show gaan aanstaande vrijdag om 10 uur in de verkoop. Een kaartje voor het concert kost €67,20. Wie zich heeft ingeschreven voor de pre-sale heeft sinds vandaag de mogelijkheid om een ticket te bemachtigen.

https://twitter.com/FFDP/status/1452930530165547011

Pinkpop afterparty

De show in Rotterdam zal één dag na Pinkpop plaatsvinden. Hoewel ze beide niet zouden misstaan op het programma in Landgraaf, wordt het wel krap en zijn er verder vrijwel geen landen waar deze tour meerdere stops maakt. Kleine kans dus dat beide bands op Pinkpop zullen staan komend jaar. Alle Pinkpop-metalheads kunnen deze show wél mooi meepakken als afterparty van het Limburgse festival.

Five Finger Death Punch

Five Finger Death Punch is een metalband uit de Amerikaanse gokstad Las Vegas. De groep ziet in 2005 het levenslicht en brengt in de jaren die daarop volgen krakers uit als ‘Bad Company’, ‘Wrong Side of Heaven’ en ‘Jekyll and Hyde’. De samenstelling van de heren kent een grillig verloop. Zo loopt vanwege een alcoholverslaving van zanger Ivan Moody vier jaar geleden het optreden in de Tilburgse 013 in de soep. In het vervolg van die tour neemt Tommy Vext de honneurs waar, met onder meer een voor het publiek gratis herkansing in de Brabantse concertzaal. In 2019 keerde Ivan Moody terug in de band. Iets meer dan een jaar na de terugkeer van Moody, bracht de band hun meest recente album F8 uit.