Graspop 2022 deelt laatste namen en timetable

De Graspop-tickethouders hebben er lang op moeten wachten, maar de timetable is eindelijk bekendgemaakt. Daarnaast heeft het Belgische festival ook de laatste bands én de officiële app onthuld.

Eindelijk kunnen de persoonlijke schema’s worden ingericht! Met nog een maand op de teller heeft Graspop Metal Meeting 2022 het langverwachte tijdschema gedeeld. Met het schema zijn ook de laatste bands aangekondigd: Decapitated, Evil Invaders, Ghøstkid, InVisions en Our Hollow, Our Home. Het complete affiche is hieronder te zien.

Timetable

In het tijdschema zitten een aantal opvallende keuzes. Zo sluit Volbeat de donderdag af, in plaats van Iron Maiden. Ook op de zaterdag is de afsluiter een verassing. In plaats van Judas Priest, speelt Korn het laatste optreden van de dag.

Net zoals elk jaar zitten er lastige clashes in het schema. Op zaterdag spelen Judas Priest en Opeth bijvoorbeeld op het zelfde moment. Zondag wordt het eerst een keuze tussen The Offspring en Sepultura. Daarna wordt het kiezen tussen Deftones, Dimmu Borgir en The Dead Daisies. Weet jij al welke shows je gaat kiezen?

GMM App

Vanaf nu kan je ook de app voor Graspop Metal Meeting 2022 downloaden (te vinden als ‘GMM’ in de App Store en op iOS). Met deze app blijf je op de hoogte van de laatste posts op de social en kan je tot op de seconde aftellen tot het festival. In de app heb je ook de mogelijkheid om je persoonlijke timetable in te richten. Ook verdwalen kan niet meer: de vernieuwde plattegrond van het festival is ook te vinden in de app.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2022

Locatie
België
Dessel, België
Datum 16-19 juni 2022
Line-up
Sabaton
Within Temptation
Korn
Tickets Niet meer beschikbaar.