Best Kept Secret 2022 kondigt donderdag volledig programma aan

1488
BKS 2019 sfeer
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Exciting nieuws uit Hilvarenbeek! Best Kept Secret 2022 komt donderdag 25 november met de eerste namen. En dat niet alleen, de volledige line-up wordt in één keer bekendgemaakt.

Het is een tijd stil geweest rondom Best Kept Secret, maar het festival is helemaal terug. Aankomende donderdag om 12 uur precies maakt het Brabantse festival het volledige programma bekend. Komt The National dan eindelijk het optreden uit 2020 en 2021 inhalen?

Er is hard gewerkt om een mooi muziekprogramma neer te zetten, maar ook daarbuiten is veel nieuws te ontdekken. “Een muziek-overstijgende totaalervaring, met een vernieuwde terreinindeling, nieuwe area’s en vele nieuwe samenwerkingen met chef-koks, kunstenaars en artiesten”, zo laat het festival weten. We kunnen niet wachten tot donderdag!

Tickets voor Best Kept Secret 2022 gaan dinsdag 30 november om 12 uur in de verkoop. Wat een weekendticket kost, is nog niet bekend. Ook daar horen we donderdag meer over.

Best Kept Secret 2022

Carly Rae Jepsen - Best Kept Secret 2019
Photo credit: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret vindt doorgaans plaats op het evenemententerrein van de Beekse Bergen en heeft daarmee een prachtige natuurlijke omgeving. Zo kijk je vanaf het terrein over het Victoriameer, waar je op de warmere dagen ook nog eens heerlijk kunt pootjebaden. Het festival ging in 2020 en 2021 niet door. In de edities ervoor wist het artiesten zoals Radiohead, Arcade Fire, Arctic Monkeys en The National te strikken. Wie we er nu op de planken staan, is nog niet bekend.

  • Locatie: Beekse Bergen, Hilvarenbeek
  • Datum: 10 t/m 12 juni 2022
  • Tickets: 30 november om 12 uur in de verkoop 
  • Meer informatie vind je op de website van het festival 
Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.