Een nieuwe Festivalpodcast! Over Arctic Monkeys, Down The Rabbit Hole, Bruce Springsteen en meer

De Festivalpodcast is terug met een nieuw seizoen! Julia (van KINK) en Jos (van Festileaks) zien elkaar iedere twee weken om bij te praten over alles dat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek.

Een greep uit de onderwerpen van deze aflevering:

  • Julia verrast Jos met de eerste namen voor Down The Rabbit Hole 2022.
  • We bespreken de line-up van Sziget 2022.
  • Arctic Monkeys weer op tour! Waar zien we ze in Nederland?
  • Waar en wanneer komt Bruce Springsteen in 2022?
  • Veel nieuwe elektronische festivals: Lago Lago, Awakenings Summer Festival én Eilan gaat het opnieuw proberen.
  • En natuurlijk zijn er de gebruikelijke Taylor Swift-plugs van Julia en klaagsessies van Jos.

De Festivalpodcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts of eigenlijk in iedere app die jij maar wilt (nou ja, als ‘ie iets met podcasts te maken heeft dan). Zoek gewoon ‘Festivalpodcast’ en je vindt ‘m ongetwijfeld!

Reageren op de uitzending? Dat kan! Gebruik het Festileaks Festival Forum of stuur een berichtje via het contactformulier.

Shownotes

Hier verwijzen we naar in de show:

I want more!

Leuk dat je het leuk vindt! We nemen de Festivalpodcast al sinds 2019 op, dus er staat een leger aan episodes klaar om terug te luisteren. Heb je dus geen zin om te wachten op de nieuwe aflevering? Check dan eens onze archiefpagina:

De Festivalpodcast

Festivalpodcast
Photo: Nathan Reinds

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: met name via het Festileaks Festival Forum.