Jera On Air 2022 bevestigt onder meer Turnstile en Crystal Lake

Photo: Femke Valks / Festileaks

Weer vier nieuwe namen voor Jera On Air 2022. De organisatie bevestigt onder meer de komst van Turnstile en Crystal Lake.

Joehoe nieuwe namen voor Jera On Air 2022. Twee weken geleden werd Bullet For My Valentine al aangekondigd voor het festival in Ysselsteyn. Afgelopen woensdag was het tijd voor weer vier nieuwe namen. De organisatie bevestigt de komst van Turnstile, Crystal Lake, Suicidal Tendencies en Hang Youth. Naast Turnstile en Crystal Lake staan ook The Offspring, The Hives, Rise Against en Bad Religion op het festival. Volgende maand worden er nog een aantal nieuwe namen aangekondigd die het affiche compleet maken.

Naast deze nieuwe namen heeft Jera On Air ook minder leuk nieuws. De organisatie van het festival geeft aan Suicide Silence en Rotting Out toch niet op het festival staan. Daarnaast is er ook een band verplaatst naar een andere dag. Blowfuse speelt nu op de vrijdag van het festival.

Turnstile

Turnstile is een amerikaanse hardcore punk band, die is opgericht in 2010. De band heeft op dit moment vijf EP’s en drie studio albums uitgebracht. Het meest recente werk van de band Glow On is dit jaar uitgekomen. In februari start de band met hun Europese tour waarmee ze onder andere in Haarlem staan. Eigenlijk zou deze Europese tour al in 2020 plaatsvinden maar door corona is deze toen uitgesteld. Eerder was de band al te bewonderen op Lowlands, Graspop en Jera On Air. In juni 2022 zijn de heren te vinden op onder andere Primavera Sound, Hellfest en Jera On Air.Jera on Air Logo

Jera on Air 2022

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 23-25 juni 2022
Line-up
Rise Against
The Offspring
The Hives
Tickets Niet meer beschikbaar.