Advertisement

Jera on Air 2022 bevestigt Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine is de eerste nieuwe naam voor Jera on Air 2022. Later deze maand worden er nog meer namen toegevoegd aan de line-up van het festival.

Bullet For My Valentine is de eerste nieuwe naam voor Jera On Air 2022 sinds bekend werd dat de editie van 2021 werd uitgesteld. Toen beloofde het festival een extra grootse editie en kondigde het onder meer The Offspring aan. Ook Rise Against en The Hives werden aangekondigd.

Tijdens de komende editie is het hoofdpodium voor het eerst op donderdag geopend. The Hives staat dan op het programma. Bullet For My Valentine is te zien op de zaterdag van Jera On Air 2022.

Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine begon als coverband, die voornamelijk nummers speelde van Metallica en Nirvana. De Britse band begon vanaf 2004 eigen materiaal op te nemen en in 2006 kwam het debuutalbum The Poison uit. Op dit moment staat de teller op zes studioalbums, waarvan de recentste plaat Gravity uit 2018 komt. Met dat album deden de Britten een tour in Europa aan. Voorlopig staat de band nog geboekt voor Nova Rock 2021. Het is echter onduidelijk of dit optreden nog doorgaat, nu de komst naar Graspop drie dagen na de bekendmaking alweer ingetrokken werd.

Jera On Air 2022

Jera On Air 2018
Foto: Sam / Festileaks

Jera On Air vindt jaarlijks plaats in het Limburgse Ysselsteyn. Het festival is met meer dan 8.000 bezoekers het grootste punk-, hardcore- en metalcorefestival van Nederland. Met een diverse line-up en drie podia zorgt dit festival voor bekende muziek uit de scene waar liefhebbers hun vingers bij aflikken. Het festivalterrein in Ysselsteyn wordt drie dagen omgetoverd tot een alternatief feest met zowel on-stage entertainment als karaoke, specialiteitenbars en andere activiteiten. 

Festileaks Festivalvakantie 2022

Deze zomer zouden onder meer The OffspringThe Hives en Anti-Flag op de planken staan. Door het coronavirus gaat het festival deze zomer niet door. Wel zijn de eerste namen voor 2022 al bekend gemaakt. Zo zijn onder meer The Offspring, Rise Against en Killswitch Engage op het affiche te zien.

  • Locatie: Ysselsteyn, Nederland
  • Datum:23 t/m 25 juni 2022
  • Tickets: Dagtickets kosten €70,- en weekendtickets €97,50. Gekochte tickets voor 2020 en 2021 blijven geldig.
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.
Jera on Air Logo

Jera on Air 2022

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 23-25 juni 2022
Line-up
Rise Against
The Offspring
The Hives
Tickets Niet meer beschikbaar.