Kings of Leon geeft vlak voor Bospop 2022 show in Weert

Foto: Stephan Flad/Lollapalooza Berlin 2016

Kings of Leon komt in 2022 naar Nederland! De Amerikaanse band komt op 7 juli naar het Limburgse Weert.

Een dag voordat het festival Bospop begint, zorgt Kings of Leon ervoor dat het podium vast opgewarmd is. De band speelt een losse show op het evenemententerrein in Weert. Na het uitbrengen van het nieuwe album When You See Yourself eerder dit jaar, staat de groep te springen om weer op te treden.

Tickets gaan 19 november om 10 uur in de verkoop. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €66,08,-. Ook is het mogelijk om een campingticket te kopen, als je hetzelfde weekend naar Bospop gaat. Met dit ticket krijg je op 6 juli al toegang tot de camping!

Oorspronkelijk zou Iron Maiden een dag voordat het festival begon een optreden verzorgen. Vanwege een te drukke planning, heeft de band geen tijd meer om het optreden in Weert in te halen. Maar niet getreurd, de Britse metalband komt nu naar de Gelredome op 27 juni 2022.

Bospop Logo

Bospop 2023

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen