Neversea festival, de onontdekte parel van Roemenië

Dat je goed kan feesten in Oost-Europa is sowieso een ding wat zeker is! Maar er zijn nog tig andere plekken die nog niet zo bekend zijn bij de meesten, maar die zeker ook de moeite waard zijn om te bezoeken. Heb je wel eens gehoord van Neversea festival in Constanța?

Neversea Festival vindt plaats in de prachtige kuststad Constanța in Roemenië. Dit plaatsje bruist van de leuke plekken en ligt aan de Zwarte Zee.

De focus van dit 4-daagse evenement ligt hierbij vooral op EDM, elektronische muziek, pop en urban. In 2022 zal de vijfde editie plaatsvinden. Ondanks dat het een relatief jong festival is, had het in 2019 zo’n 210.000 bezoekers van over de hele wereld, verspreid over het hele weekend. De volgende acts stonden toen op de line-up: Sean Paul, Lost Frequencies, Afrojack, Lucas & Steve Aoki, Rudimental, Jamie Jones, Alesso, Dubfire, Tale Of Us en meer. De eerste namen voor komende editie worden binnenkort bekendgemaakt.

Omdat Neversea van dezelfde organisatie is als Untold Festival, is het aannemelijk dat je ook hier weer kan smullen van een fenomenale productie. Zie hieronder de teaser van wat je kan verwachten:

Volgende editie Neversea: 7 tot en met 10 juli 2022

Als het goed is moet je jouw komende festivalzomer nog gaan vormgeven. Plan dit weekend daarom nu alvast vrij in je agenda, want hier wil je bij zijn!

Nog even in het kort:

  • Locatie: Constanța, Roemenië
  • Datum: 7 – 10 juli 2022
  • Tickets: Eerste ticketfase gestart via de website
  • Meer informatie vind je op de www.neversea.com