WOO HAH! x Rolling Loud
Tickets
1-3 juli 2022
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland

WOO HAH! x Rolling Loud deelt datum voor 2022

Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Houd het eerste weekend van juli 2022 maar vrij in je agenda: dan is het tijd voor de festivalsamenwerking van WOO HAH! x Rolling Loud. Vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli wordt het festivalterrein in Hilvarenbeek omgetoverd tot een hiphop-Walhalla.

Voor het eerst gaat WOO HAH! de samenwerking aan met festivalorganisator Rolling Loud. Dit hiphopfestival, wat zijn oorsprong heeft in Miami, Florida, wordt door velen gezien als het grootste hiphopfestival ter wereld. Inmiddels wordt het festival ook in Los Angeles en New York gehouden. In 2022 wordt voor het eerst de oversteek gemaakt naar Europa. Naast de Nederlandse samenwerking strijkt het festival ook neer in Portugal.

Dat Rolling Loud een grote speler binnen de hiphopfestivals mag duidelijk zijn. Ook WOO HAH! festivaldirecteur Ruud Lemmen ziet veel positiefs in de samenwerking. ‘Na twee jaar afwezig te zijn geweest willen we sterker dan ooit terugkomen. Door een samenwerking aan te gaan met Rolling Loud zijn we er van overtuigd dat we dat op alle vlakken gaan bereiken.’

Ondanks dat er nog geen namen bekend zijn voor WOO HAH! x Rolling Loud, zijn de eerste berichten al veelbelovend. ‘Met de kracht van Rolling Loud hier aan toegevoegd wordt de propositie naar artiesten toe om bij ons te komen spelen hopelijk nog sterker.’, verteld Lemmers aan 3voor12.

WOO HAH!

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Ieder jaar verandert het terrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor hiphopliefhebbers. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. In 2021 stonden Future en Young Thug als headliners op het Brabantse hip hop-festival. Helaas moest deze editie ook af worden gelast door de aanhoudende coronacrisis. In 2022 wordt WOO HAH! in een nieuw jasje gestoken. Het festival gaat de samenwerking aan met de Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud.

  • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
  • Datum: 1, 2 en 3 juli, 2022
  • Tickets: Kaartjes van vorige afgelaste edities zijn niet meer geldig. Meer informatie over de 2022 editie volgt.
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.
WOO HAH! x Rolling Loud Logo

WOO HAH! x Rolling Loud 2022

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Playboi Carti
J. Cole
Dave
Tickets Dagkaarten vanaf €100.8. Combitickets vanaf €204. Kopen