Woo Hah! 2021 trekt de stekker eruit

770
Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Juli komt te vroeg voor festivalland. Ook WOO HAH! 2021 heeft de knoop doorgehakt en zal niet plaatsvinden in 2021. In 2022 keert het Hiphop festival terug op 8, 9 en 10 juli.

Ook in 2021 vindt WOO HAH! niet plaats. Er heerst een te grote onzekerheid rondom de maatregelen van het coronavirus en de artiesten. Hierdoor is besloten het festival, dat plaatsvindt in de Beekse Bergen te verplaatsen naar volgend jaar. Ook is er gekeken naar de optie om het hiphop festival te verplaatsen naar september, maar dit bleek niet mogelijk. Tickethouders krijgen binnenkort het geld van de kaartjes teruggestort op rekening. Voor meer informatie over de tickets ga je naar de site van WOO HAH!.

WOO HAH! 2021 volgt verschillende andere festivals in Nederland en het buitenland. Zo hebben onder andere Best Kept Secret en Pinkpop al besloten om te verplaatsen naar volgend jaar. Ook Primavera SoundDownload Festival UK en Glastonbury zijn noodgedwongen verplaatst naar 2022. Onder andere Paaspop en Mañana Mañana zijn ook verplaatst, maar zullen nog wel dit jaar plaatsvinden. Mits de maatregelen het toelaten.

Corona en festivals

De coronacrisis heeft ook dit jaar aanhoudende consequenties voor festivals wereldwijd. Hoewel sommige festivals een tweede jaar op rij moeten annuleren, bieden experimentele proefevenementen en nationale vaccinatieprogramma’s tegelijkertijd groeiende hoop op de terugkeer van festivals.

Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe de situatie zich de komende maanden ontwikkelt, blijf je via onze speciale pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en festivals. Je vindt er het laatste nieuws, statements van festivals en een duiding van cruciale momenten de komende tijd.

WOO HAH! 2021

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Ieder jaar verandert het terrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor hiphopliefhebbers. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. In 2021 staan Future en Young Thug als headliners op het Brabantse hip hop-festival. Zij zorgen samen met onder andere Slowthai en Zwangere Guy voor de moshpits in het hiphopwalhalla van Nederland. Door de aanhoudende coronacrisis moet het festival ook dit jaar de stekker er uit trekken. Alle kaartkopers van de 2020 en 2021 editie krijgen het geld van de aangekochte ticket(s) terug gestort. Zo worden de tickets dus niet omgezet naar volgend jaar.

  • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
  • Datum: AFGELAST
  • Tickets: Kaartjes zijn niet meer geldig voor volgende edities. Tickethouders krijgen hun geld terug.
  • Meer informatie vind je op de website van het festival
Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.