Live is Live 2023 bevestigt The War On Drugs, Balthazar en meer

festivalacts top 100 van 2022
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Live is Live 2023 kondigt de eerste namen aan. The War on Drugs, Balthazar en meer zijn bevestigd. Het Belgische festival belooft het publiek opnieuw de ultieme bezoekerservaring tijdens live concerten met alleen maar headliners.

Na de eerste editie vorig jaar is Live is Live weer terug in 2023. Ook deze keer laten ze zien dat ze ijzersterke acts weten te boeken. The War on Drugs, Balthazar en Warpaint zullen volgend jaar het grote podium betreden. Volgend jaar vindt het festival plaats op zaterdag 24 juni in Antwerpen.

Wie er verder nog op affiche verschijnen moeten we nog even op wachten. Wat wel interessant is, is dat Live is Live net als Best Kept Secret georganiseerd wordt door FKP Scorpio. Best Kept Secret vindt volgend jaar plaats van 9-11 juni, dus vlakbij Live is Live 2023 in de buurt. Wie weet zien we Balthazar of Warpaint dus wel terug op de Beekse Bergen. The War on Drugs staat wel al staat op Pinkpop 2023 een weekend later en is dus erg onwaarschijnlijk.

Nieuwe locatie

Een grote aanpassing die de organisatie heeft gemaakt voor het festival in 2023 is de locatie. Waarbij het festival vorig jaar nog plaats vond aan het strand Zeebrugge wordt nu het Middenvijverpark in Antwerpen omgetoverd tot Live is Live 2023. Dit park ligt redelijk dichtbij het centrum van Antwerpen, wat het voor de Nederlandse fans een stuk makkelijker maakt om naartoe te reizen.

Afgelopen jaar viel er logistiek nog veel te leren op Live is Live 2022. Zo waren er veel beloftes gedaan waar weinig van terug te zien was. Hopelijk heeft de organisatie met deze nieuwe locatie het probleem opgelost en zien we grote aanpassingen volgend jaar.

Kaartverkoop Live is Live 2023

Wie volgend jaar ook wil mee genieten van de spectaculaire optredens kan binnenkort al kaarten halen. De kaartverkoop voor Live is Live 2023 gaat namelijk volgende week woensdag 7 december om 10.00 uur al van start via Ticketmaster.

Afgelopen jaar was de highlight van het festival toch wel headliner The National. De band zetten een Benelux-exclusieve show neer voor instant kippenvel. Naast The National stonden ook dEUS en Wilco op het affiche. Alvast in de stemming komen? Bekijk de officiële aftermovie van Live Is Live 2022.

Live is Live Logo

Live is Live 2023

Locatie
België
Antwerpen, België
Datum 23-25 juni 2023
Tickets Kopen