Eefje De Visser, Balthazar en meer voor Dauwpop 2022

Nieuwe namen voor Dauwpop 2022. De organisatie van het festival maakt de komst van onder meer Balthzar, Eefje De Visser en Weval bekend.

Extra namen voor Dauwpop 2022! Naast Balthazar, Eefje De Visser en Weval komen er nog heel wat andere acts bij. Zo maakt de organisatie ook onder meer The Vices, Bazart en The Waterboys wereldkundig. Deze acts voegen zich toe bij onder andere Editors en Kensington. Check de gehele lijst hieronder.

 • Balthazar
 • The Waterboys
 • Eefje de Visser
 • Weval
 • Kris Kross Amsterdam
 • RONDÉ
 • DOOL
 • MEAU
 • The Vices
 • Claw Boys Claw (official)
 • Hang Youth
 • BAZART
 • Moss
 • FLEMMING
 • Sylvie Kreusch
 • PRONK
 • StukTV
 • ADF Samski
 • MAGNETIC SPACEMEN
 • Babs
 • Temple Fang
 • W. H. Lung
 • Kids With Buns
 • The Dean 
 • Feestdjruud
 • Drukwerk

Eefje De Visser

Eefje de Visser 2019
Photo: Lonneke van der Palen

Eefje de Visser maakt Nederlandstalige muziek met een catchy en zwoele sound. Ondertussen heeft ze alweer vier langspelers op haar naam staan. Het meest recente album Bitterzoet kwam dit voorjaar uit. Niet alleen in Nederland weet ze mensen aan zich te binden, intussen is ze ook over de grens opgepikt door het publiek. Zo stond ze afgelopen jaar op Pukkelpop. In 2020 stond de zangeres al op Eurosonic Noorderslag.

Dauwpop 2022

Dansen in boerenschuren, gitaren beuken in een drive-in bioscoop en zweten in een dampende feestkroeg: je doet het allemaal op Dauwpop. Dit verrassende festival sleept naast de randactiviteiten knallers van acts binnen. Bands zoals Nothing But Thieves, De Staat en Kraantje Pappie stonden al eerder op de planken.

 • Locatie: Hellendoorn, Overijssel
 • Data: 26 en 27 mei 2022
 • Tickets: verkrijgbaar vanaf €45,-
 • Voor meer informatie bezoek je de officiële festivalwebsite.
Dauwpop Logo

Dauwpop 2023

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 18 mei 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen