Eefje de Visser, MEROL en meer naar Eurosonic Noorderslag 2020

eefje de visser
Photo: Mcklin Fotografie

Weer een verse lading nieuwe namen voor Eurosonic Noorderslag 2020! Onder andere Eefje de Visser en MEROL zijn in januari van de partij in Groningen.

In totaal maakt Eurosonic Noorderslag vandaag 11 nieuwe namen bekend. Ook worden eerdere bevestigingen genoemd, hieronder vallen onder meer Altin Gün en Blanks. Het affiche van ESNS begint al aardig vorm te krijgen ondertussen.

 • Eefje de Visser
 • Joe Buck Music
 • Lena Hessels
 • Litzbergmusic
 • Meetsysteems
 • MEROL
 • Pip Blom
 • Queen’s Pleasure
 • Quique
 • Snelle
 • Tabitha
 • Altin Gün
 • Blanks
 • Gotu Jim
 • LO-FI LE-VI
 • Mensa
 • Ruben Annink
 • WIES

Eerder zijn ook al andere acts bevestigd voor het Groningse Festival. Zo werden Inhaler en Naaz al bevestigd. Ook laat het festival weten dat in 2020 het festival de focus legt op Zwitserland. Iedere editie van ESNS wordt de focus gelegd op een land of gebied. Voorgaande jaren waren dit bijvoorbeeld Tsjechië en Slowakije.

Eefje de Visser

Photo: Mcklin Fotografie

Eefje de Visser maakt Nederlands talige muziek met een catchy en zwoele sound. Ondertussen heeft ze alweer 4 langspelers op haar naam staan. Het vierde album Bitterzoet is dit voorjaar uitgekomen en ze heeft dit jaar onder andere op Pukkelpop gestaan. Niet alleen in Nederland weet ze mensen te binden, ondertussen is ze ook over de grens opgepikt door het publiek.

Eurosonic Noorderslag 2020

Eurosonic Noorderslag is het grootste showcasefestival van Nederland. Het festival is een broedplaats voor nationaal en internationaal talent. Zo hebben Dua Lipa, Hozier, Roosevelt en Royal Blood hier hun eerste stappen gezet. Op de editie van 2019 waren onder andere Thomas Azier, NielsonJett Rebel en Douwe Bob te zien. Naast muziek kun je ook TED-talks bezoeken van onder meer labelbazen en promoters van evenementen.

 • Waar: Groningen
 • Datum: 15-18 januari 2020
 • Tickets: voor een passe-partout ben je €159,50 kwijt
 • Voor meer info check je de officiële site.