David Guetta, Paul Kalkbrenner en meer naar Untold 2022

Untold festival maakt de eerste lading namen bekend. Onder meer David Guetta en Paul Kalkbrenner staan komende zomer achter de draaitafels in Roemenië op een van de grootste elektronische festivals van Europa.

De organisatie van Untold weet een goede eerste lading namen te delen voor de 7e editie van het festival. Want naast de bovengenoemde acts, staan ook Anne-Marie en Kygo op het programma. Van Nederlandse bodem zorgen Oliver Heldens, Reinier Zonneveld en Don Diablo voor muziek op de festivalweides van het ‘mekka voor dancefans’. De volledige lijst van de eerste drop lees je hieronder:

Mainstage

 • Above & Beyond
 • Anne-Marie
 • Don Diablo
 • G-Eazy
 • Kygo
 • Major Lazer Soundsystem
 • Morten
 • Oliver Heldens
 • Paul Kalkbrenner (live)
 • Tujamo

Galaxy Stage

 • Ann Clue
 • Boris Brejcha
 • Jamie Jones b2b Loco Dice
 • Reinier Zonneveld (live)
 • Richie Hawtin

Tickets

De tickets voor het festival zijn inmiddels al in de verkoop. Deze zijn tot en met 10 februari nog met een gereduceerde prijs te koop. Weekendtickets kosten momenteel vanaf €139,- verkrijgbaar. Morgen, 11 februari, stijgen de prijzen voor de tickets. Op dit moment zijn er enkel weekendtickets te koop.

Untold 2022

Untold is het grootste elektronische festival van Roemenië dat sinds 2015 wordt georganiseerd. Dat jaar wist Untold direct de European Festival Award voor ‘Best Major Festival’ in de wacht te slepen. Het dancefestival vindt plaats in Cluj-Napoca. Dat bekend staat als de niet-officiële hoofdstad van Transsylvanië. Met uitgedoste podia, vette lichtshows en lasers in overvloed, weet het festival jaarlijks bezoekers te trekken uit alle hoeken van de wereld. Untold was een van de weinige festivals dat in 2021 wél door kon gaan. In voorgaande edities stonden onder meer Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, The Prodigy en Martin Garrix op het podium. Tijdens de komende editie staan acts als David Guetta, Paul Kalkbrenner en Anne-Marie op de planning.

 • Locatie: Cluj-Napoca, Roemenië
 • Datum: 4-7 augustus 2022
 • Tickets: Weekendtickets zijn beschikbaar vanaf €139,-
 • Voor meer info over het festival kun je terecht op de website.
Untold Festival Logo

Untold Festival 2022

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 4-7 augustus 2022
Line-up
J Balvin
Hardwell
Tickets Niet meer beschikbaar.