The Smile, Polo & Pan en meer naar Down The Rabbit Hole 2022

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole 2022 komt met nieuwe namen. Onder meer The Smile en Polo & Pan staan komende zomer op de planken van het festival in de Groene Heuvels. Dit nieuws maakt de organisatie zojuist bekend via sociale media.

Naast het nieuwe supertrio met Thom Yorke en de Franse stuiterballen zijn ook onder andere de Australische punkers Amyl and the Sniffers en Nederlands trots Tom Trago van de partij op Down The Rabbit Hole 2022. Deze artiesten zijn niet de enige nieuwe acts. Ben je benieuwd naar de volledige lijst? Check dan snel onderstaande lijst. Eerder werden onder andere Gorillaz, Disclosure en The War on Drugs al toevoegd aan de line-up.

 • Amyl and the Sniffers
 • Arooj Aftab
 • Avalon Emerson
 • Colin Benders
 • Dub Inc
 • Erykah Badu
 • Greentea Peng
 • James BKS
 • Loyle Carner
 • Maribou State (DJ Set)
 • Mezerg
 • Polo & Pan
 • Pongo
 • Santrofi
 • Self Esteem
 • Sleaford Mods
 • Steam Down
 • The Chats
 • The Smile
 • Tom Trago

Word jij helemaal gelukkig van deze nieuwe namen van Down The Rabbit Hole? Hopelijk ben je dan al in bezit van een ticket. Het festival is namelijk al helemaal uitverkocht. Mocht je nog geen ticket hebben, maar wel het eerste weekend van juli op de groene heuvels willen vertoeven, dan kun je je geluk beproeven via het nieuwe doorverkoopsysteem van Ticketmaster.

Down The Rabbit Hole 2022

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin.

Door de aanhoudende cornacrisis ging het festival deze zomer niet door. Ook in 2020 ging het festival om dezelfde reden niet door. Onder meer Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator sierden het affiche. Wie we volgend jaar op het festival kunnen zien, is nog niet geweten.

 • Locatie: Groene Heuvels, Nederland
 • Datum: 1-3 juli 2022
 • Tickets: Uitverkocht!
 • Meer informatie op de festivalpagina
Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.