Advertisement

Down The Rabbit Hole 2022 volledig uitverkocht

DTRH
Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Down The Rabbit Hole 2022 is helemaal uitverkocht. Dit nieuws maakt de organisatie zojuist bekend. Er zijn nog wel beperkte Rabbit Resort-packages beschikbaar.

De tickets van Down The Rabbit Hole 2022 vliegen de deur uit. Zojuist kwam het nieuws dat het festival volledig is uitverkocht. Voor het festival in de Groene Heuvels waren alleen maar weekendticket te koop. Heb jij een kaartje kunnen bemachtigen? Dan kun jij komende zomer een feestje bouwen met onder andere Gorillaz, Gorillaz, Disclosure en The War On Drugs.

De enige tickets die nog beschikbaar zijn, zijn de Rabbit Resort-packages. Deze bevatten de accommodatie met het bijbehorend aantal festivaltickets.

Via Ticketmaster is het nu mogelijk om tickets over te kopen en te verkopen. Ticketmaster verifieert alle aangeboden tickets waardoor jij op een veilige manier aan tickets kunt komen of je van je tickets af kunt komen. Om via Ticketmaster tickets voor Down The Rabbit Hole over te kopen, ga je naar de reguliere ticketverkoop van DTRH op Ticketmaster. Daar selecteer je de tickets die je wil hebben en zie je rechtsonder, bij andere opties ‘doorverkooptickets‘ staan. Daar selecteer je het aantal tickets dat je nodig hebt. Indien deze beschikbaar zijn uiteraard. En zo kun je toch nog een weekend op de Groene Heuvels doorbrengen!

Down The Rabbit Hole 2022

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin.

Door de aanhoudende cornacrisis ging het festival deze zomer niet door. Ook in 2020 ging het festival om dezelfde reden niet door. Onder meer Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator sierden het affiche. Wie we volgend jaar op het festival kunnen zien, is nog niet geweten.

  • Locatie: Groene Heuvels, Nederland
  • Datum: 1-3 juli 2022
  • Tickets: Uitverkocht!
  • Meer informatie op de festivalpagina
Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.