Mika, Starsailor en meer naar Live Is Live 2022

Mika
Foto: Peter Lindbergh

Live Is Live 2022 maakt opnieuw namen bekend. Het strandfestival verwelkomt Mika en Starsailor voor de allereerste editie later dit jaar.

Een vijftal nieuwe namen voor de zondag van Live Is Live 2022. Op 19 juni zullen naast bovengenoemde namen ook Novastar, Duran Duran en Zornik op het podium verschijnen. Hiermee lijken zowel de vrijdag als de zondag compleet voor het nieuwe festival in België. Eerder waren The National en dEUS al wereldkundig gemaakt door de organisatie.

Alle bekendgemaakte namen nog even overzichtelijk onder elkaar:

Vrijdag 17 juni

 • The National
 • Wilco
 • dEUS
 • Trixie Whitley
 • Admiral Freebee

Zondag 19 juni

 • Mika
 • Starsailor
 • Novastar
 • Duran Duran
 • Zornik

Mika

Mika
Foto: Eric Mercier (Radio Italia, 2018)

De Libanese-Britse zanger Michael Holbrook Penniman brak in 2007 door met de gigantische hit ‘Relax, Take It Easy’. Daarna ging het hard. Na 2016 hoorde we 4 jaar niks van de zanger. Daarna kwam het meest recentste album My Name Is Michael Holbrook uit. Hiermee ging hij in 2019 op tour. Nu in 2022 treedt Mika weer op, op onder meer Live is Live in België. Betekent dit nieuw materiaal?


Live Is Live 2022

Het nieuwe Belgische festival Live Is Live is een driedaags evenement aan het strand van Zeebrugge. Met deze unieke locatie en geboekte acts als The National, Duran Duran en dEUS is de basis voor een nieuw geliefd festival gelegd. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Er zijn geen combitickets te koop.

 • Locatie: Zeebrugge, België
 • Datum: 17 juni 2022 tot en met 19 juni 2022
 • Tickets: Dagtickets kosten €69,-
 • Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Live is Live Logo

Live is Live 2022

Locatie
België
Brugge, België
Datum 17-19 juni 2022
Line-up
Bazart
The National
Tickets Niet meer beschikbaar.