Oscar and the Wolf, The Kooks en Caribou naar Lowlands 2022

Photo credit: Kamiel Scholten/Festileaks

Hatsa! Een prachtige lijst met nieuwe namen voor Lowlands 2022. De Britse rockers van The Kooks hadden zichzelf al bevestigd en nu pronken ze dan ook echt op het affiche van het festival. Ook Caribou en onze zuiderburen van Oscar and the Wolf voegen zich toe aan het lijstje.

De line-up van Lowlands 2022 begint al aardig vorm te krijgen en de laatste gaatjes worden langzamerhand opgevuld. Eerder werden al Stromae en Arctic Monkeys bekend gemaakt, nu komen daar weer een aantal parels bij. Amerikaanse rapper Jack Harlow reist in augustus af naar de polder en ook de swingende Burna Boy en dehypnotiserende FKJ schuiven aan. Check alle nieuwe namen hier onder:

 • Burna Boy
 • Caribou
 • Declan McKenna
 • Dubioza Kolektiv
 • Enny
 • FKJ
 • Frenna Deluxe
 • Gayle
 • Jack Harlow
 • KOFFEE
 • Kamo Mphela
 • Kevin & The Animals
 • Lauren Sanderson
 • Nana Adjoa
 • Oscar and the Wolf
 • Remi Wolf
 • The Kooks
 • Tkay Maidza
 • Yussef Dayes
 • Yves Tumor
Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.