Arctic Monkeys en Stromae onder eerste namen Lowlands 2022

Photo: Zackery Michael

Een heuse leak! Ticketmaster deelt alvast een groot deel van de Lowlands line-up met ons. Op de website valt onder andere te lezen dat Stromae, Arctic Monkeys, The Opposites en Liam Gallagher naar Biddinghuizen komen.

Vandaag dan ook de officiële bevestiging vanuit Lowlands, de eerste 68 namen zijn bekendgemaakt. Onder andere Bring Me The Horizon, Balthazar en Glass Animals zijn te vinden op de poster van het festival

Check alle bevestigingen hieronder:

Arctic Monkeys – The Opposites – Stromae

Balthazar – Bring Me The Horizon – Glass Animals – James Blake – Jungle – Lewis Capaldi – Liam Gallagher – Mahalia – Michael Kiwanuka – Noord Nederlands Orkest – Pendulum – RÜFÜS DU SOL – Sam Fender – slowthai – Tash Sultana

Amelie Lens – Arlo Parks – Aurora – BADBADNOTGOOD – Cavetown – Channel Tres – Cleopatrick – Daði Freyr – Eefje De Visser – Fever 333 – Floating Point – Four Tet – Fred again.. – Froukje – Goldband – Hang Youth – Headie One – jxdn – KI/KI – The Murder Capital – Noah Cyrus – Noisia DJ Set – Palaye Royale – Parquet Courts – PinkPantheress – Q – Sevdaliza – Shame – Togo All Stars – Wet Leg – Yard Act

Chloe Moriondo – David Keenan – DE’WAYNE – Ela Minus – Geese – Hope Tala – Joe & The Shitboys – Kelly Lee Owens – The Lathums – Mdou Moctar – Nova Twins – Sad Night Dynamite

Ticketverkoop

Op zaterdag 5 februari start de presale voor de mensen die in 2020/2021 al een ticket voor Lowlands hadden gekocht. Je kunt dan het maximaal aantal festivaltickets kopen die je toen had gekocht. Vandaag ontvangen deze mensen hierover een mail vanuit Ticketmaster met een URL en code.

De kaarten die na afloop van de presale over zijn, komen op zaterdag 12 februari om 11:00 via Ticketmaster beschikbaar. Als Lowlands dit jaar weer niet door kan gaan vanwege corona dat komt er weer een nieuwe ticketregeling.

Je kunt kiezen voor een regulier ticket dat dit jaar €245,- exclusief 10 euro service kosten is. Daarnaast kun je ook kiezen voor een groepsticket. Je betaald dan voor 10 tickets €2.350,- (excl. €100,- servicekosten). Als je hiervoor kiest krijg je dus tien euro korting per ticket. Er zijn 1.000 groepstickets beschikbaar.

Kunnen we in 2022 dan eindelijk weer eens springen in de Alpha of los in de Bravo? Aan geruchten bleek er de laatste maanden geen tekort. Zo deelden Reading & Leeds, Flow Festival en Sziget de laatste tijd hun eerste namen. Rond Lowlands bleef het echter lang stil, maar daar zal nu snel verandering in komen! Ben jij tevreden met de eerste namen?

Lowlands 2022

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap: niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer.

  • Locatie: Biddinghuizen, Nederland
  • Datum: 19-21 augustus 2022
  • Tickets: 245,- excl service kosten
  • Meer informatie is te vinden op de website
Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.