Leak: The Kooks naar Lowlands 2022

Een heuze leak voor Lowlands! The Kooks verklapt op hun website het optreden op Lowlands. Tussen de lijst met tourdata staat het optreden gepland voor 20 augustus, de zaterdag van het festival.

Lowlands heeft al veel namen bevestigd, maar The Kooks is er daar geen van. Toch staat Lowlands op de website van de Britse band. Niet alleen de datum, ook de locatie en de naam van het festival staan genoemd.

In 2021 stonden The Kooks ook al op het affiche van Lowlands. Deze editie kon helaas geen doorgang vinden door de aanhoudende coronapandemie. Inmiddels zijn bijna alle maatregelen in Nederland afgeschaft. De kans dat we dit jaar op Lowlands kunnen genieten van The Kooks, is flink gegroeid!

The Kooks

Photo: Jos Willemsen / Festileaks

The Kooks is een indierockband uit Brighton, Engeland. Onder leiding van Luke Pritchard bracht de band sinds de oprichting in 2002 vijf studioalbums uit. Met nummers al ‘Naive’, ‘She Moves In Her Own Way’, ‘Ooh La’ en ‘Seaside’ heeft de band het nodige succes geoogst. In augustus 2018 verscheen het meest recente album Let’s Go Sunshine.

De Britten gaan deze zomer weer een uitgebreide tour tegemoet. De band staat onder meer op Isle of Wight Festival, FIB Benicàssim Festival en Lowlands.

Lowlands 2022

Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

A Campingflight to Lowlands Paradise of kortweg Lowlands is een driedaags muziekfestival dat sinds 1993 jaarlijks in Biddinghuizen (Flevoland) gehouden wordt. Naast muziek is er nog een heel wat andere dingen te beleven. Zo kun je je verdiepen in literatuur, film, cabaret, ballet, theater en strip. Keuze genoeg dus. Afgelopen twee edities gingen niet door, door de coronapandemie. Tijdens de komende editie staan onder andere Arctic Monkeys, Stromae en The Opposites op het programma. Tickets voor Lowlands 2022 zijn niet meer beschikbaar. Het festival verkocht binnen 2 minuten uit.

  • Locatie: Biddinghuizen, Nederland
  • Datum: 19, 20 en 21 augustus 2022
  • Tickets: UITVERKOCHT
  • Meer informatie vindt je terug op de site van het festival.
Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.