Nieuwe namen op Balaton Sound 2022: Richie Hawtin, FISHER, Sven Väth en meer

Photo: Sandor Csudai

Nadat de organisatie eerder dit jaar onder meer headliners Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Marshmello bekendmaakte, is nu de beurt aan de ‘underground’ line-up.

Het festival aan het Balaton-meer in Hongarije zal zich dit jaar wederom voornamelijk focussen op EDM van de hoogste plank. Al wil het festival met deze namen ook andere gebieden van dance verkennen. Balaton Sound 2022 vindt plaats van 29 juni t/m 2 juli, overlappend met WOO HAH! en Rock Werchter. Hieronder een overzicht van de hele underground line-up:

Veel aandacht voor Techno

Dat Balaton Sound dit jaar ook aan de techno-liefhebber denkt, blijft niet onopgemerkt. Met onder andere Reinier Zonneveld, Richie Hawtin, Paul Kalkbrenner en Nastia staan er grote namen op het affiche.