Martin Garrix en Paul Kalkbrenner onder eerste namen Balaton Sound 2022

Major Kata – Rockstar Photographers

Balaton Sound kondigt de eerst namen aan voor de komende editie. Onder meer Martin Garrix en Paul Kalkbrenner spelen deze zomer op het Hongaarse festival.

Er kan weer gedanst worden in Hongarije. Het elektronische en zeer kleurrijke festival, Balaton Sound maakt het eerste deel van de line-up bekend. Naast de bovengenoemde dj’s vallen ook Dmitri Vegas & Like Mike, Marshmello en Paul van Dyk onder de eerste namen van Balaton Sound 2022. De volledige lijst bekendgemaakte namen check je hieronder:

 • Alesso
 • Alok
 • Becky Hil
 • Blastoiz
 • Carnage
 • Dillon Francis
 • Dmitri Vegas & Like Mike
 • Imanbek
 • Jonas Blue
 • Lost Frequencies
 • Malaa
 • Marshmello
 • Martin Garrix
 • Modestep (live)
 • Moksi
 • Nervo
 • Paul Kalkbrenner
 • Paul van Dyk
 • Robin Schulz
 • Sikdope
 • Timmy Trumpet
 • Topic
 • Vini Vici
 • Yellow Claw

Martin Garrix

Eigenlijk behoeft Martin Garrix geen introductie meer. De huidige (en meervoudige) nummer twee dj van de wereld is pas 22 jaar, maar staat al enkele jaren aan de top. Met hits als ‘Animals’, ‘In The Name Of Love’ en ‘Scared To Be Lonely’ weet hij het festivalpubliek altijd in te pakken. Komende zomer is hij te vinden op onder meer Balaton Sound.

Balaton Sound 2022

Balaton Sound vindt aankomend jaar plaats van 29 juni t/m 2 juli aan het Balatonmeer in Hongarije. Het festival is vooral gericht op elektronische muziek en trekt elk jaar weer vele mensen vanuit heel Europa aan. In voorgaande edities stonden onder andere Dubfire, Charlotte de Witte en The Chainsmokers op de line-up. Dit jaar zullen dj’s als Martin Garrix, Paul Kalkbrenner en Dimitri Vegas & Like Mike een feestje bouwen op Balaton Sound. In 2018 won het festival nog de Festival Award voor ‘Beste Logistiek’.

Locatie: Balatonmeer, Zamárdi, Hongarije
Datum: 29 juni t/m 2 juli 2022
Tickets: Een 4-day pass kost momenteel €190,-
Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.

Balaton Sound Logo

Balaton Sound 2022

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 29 juni - 2 juli 2022
Line-up
Marshmello
Alesso
Robin Schulz
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Samuel van der Lee

Ik maak deel uit van het pre-coverage team en maak af en toe wat designs, maar ik zit vooral voor alle gezelligheid en de uitjes bij Festileaks. Groot fan van Cera Khin. Daarnaast luister ik graag naar Lambrini Girls, The National, Frans Bauer, IDLES, John Tana, Arianna Puello en Opgezwolle. Ook ben ik dol carnaval (zowel Brabants als Limburgs carnaval) en de karaokebar is mijn kerk.

Meer van Samuel