Kygo, Kalush Orchestra en anderen naar Hullabaloo 2022

Foto: Bart Heemskerk

Het Groningse festival Hullabaloo maakt het volledige programma voor de aankomende editie bekend. De Noorse dj Kygo is dit jaar de headliner van het dagfestival. Daarnaast maakt de organisatie de komst van onder meer Danny Vera en Kraantje Pappie bekend.

Voor fans van het Songfestival is de line-up ook interessant. Hullabaloo heeft dit jaar namelijk opnieuw een Eurovisie Songfestival-winnaar op het affiche staan. Waar Duncan Laurence in 2019 nog in het Stadspark van Groningen speelde is die eer dit jaar aan het Oekraïense Kalush Orchestra. Eerder deze maand wist de groep in Turijn het Songfestival te winnen met het nummer ‘Stefania‘.

Check alle nieuwe namen voor Hullabaloo hieronder:

Hullabaloo Logo

Hullabaloo 2022

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 27 augustus 2022
Line-up
Kygo
Kalush Orchestra
Danny Vera
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam