Luisteren: De Grote Festivalseizoen 2022 Voorbeschouwing

Dit is dan écht de laatste voordat de Festivalpodcast weer uitvliegt naar de groene weides van geluk. In deze episode bespreken Jos en Judith zo ongeveer elk festival dat op de planning staat: Dauwpop, Primavera, Best Kept Secret, Pinkpop, Down The Rabbit Hole, Lowlands en nog veel meer!

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of iedere andere podcastapp die in je opkomt.

In deze aflevering:

  • Festivalgalore! Dauwpop, Best Kept Secret en meer: We gaan ze allemaal nog even langs
  • Bruce! Hij komt, hij komt!
  • Primavera Sound is één groot clashfest, waar moeten we heen?
  • Alle aandacht die je wil en meer dan dat voor Harry Styles

Reageren kan ook! De Festivalpodcast heeft zijn eigen Whatsapp-groepje. Wil je er ook in? Check https://festileaks.com/whatsapp.

https://open.spotify.com/episode/6Iq3w6YxuB0hune48ffXLl?si=SoiMj_NVT5m3Y7AcmqAv_g

Wil je aankondigingen, shows en algehele gezelligheid uit het verleden herbeleven? Dat kan! Via deze link kan je Oude afleveringen terugluisteren.

Zin in meer?

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.