Altin Gün en Weval onder 15 nieuwe namen Lowlands 2022 line-up

Photo: BliP Agency

Yessss, er klinkt nieuws uit Biddinghuizen! Er zijn 15 nieuwe namen aan de Lowlands 2022 line-up toegevoegd. Onder andere Altin Gün, Weval en Zwangere Guy maken hun opwachting in augustus.

De line-up van Lowlands 2022 is nog steeds niet compleet en mag ook nu weer rekenen op mooie toevoegingen. Eerder werden al Stromae en Arctic Monkeys bekendgemaakt, nu komen daar weer een aantal kanjers bij. Wat te denken van de Turkse psychedelica van Altin Gün? De Amsterdamse band stond eerder dit jaar ook op Best Kept Secret 2022 en mag zich ook op de Lowlands 2022 poster een parel noemen.

nieuwe namen voor lowlands 2022

Deze artiesten mogen zich voegen bij onder meer Arctic Monkeys, Stromae en The Opposites, die allen een headlineshow voor de boeg hebben. Wist je trouwens dat de liefde tussen de laatstgenoemde en het festival speciaal is? Zo heeft Lowlands een streepje voor bij de heren van The Opposites.

Beluister de line-up van Lowlands 2022 op Spotify

Wil je alvast in de stemming komen voor je favoriete festival? Check dan onze playlist.

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.