Graspop 2022 is volledig uitverkocht

Graspop
Photo: Graspop Press

De kaartverkoop van Graspop Metal Meeting 2022 heeft een eindspint getrokken, want twee dagen voor aanvang is het festival volledig uitverkocht. De organisatie laat via Facebook weten dat alle beschikbare weekend- en dagtickets voor de jubileumeditie inmiddels zijn vergeven.

Graspop 2022 uitverkocht

Graspop biedt ruimte voor ongeveer 50.000 hardrock- en metalliefhebbers per dag. Dat al deze plekken vlak voor aanvang van het festival alsnog allemaal zijn ingevuld, komt niet als een verrassing. Met onder andere Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest en Sabaton op het affiche is er namelijk ruim voldoende om naar uit te kijken. Nu alle kaarten zijn verkocht, belooft het niet alleen een warm maar ook gezellig druk weekend te worden.

Parkeerkaarten voor de 25e editie van Graspop zijn wel nog altijd beschikbaar via het officiële verkoopkanaal.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2022

Locatie
België
Dessel, België
Datum 16-19 juni 2022
Line-up
Sabaton
Within Temptation
Korn
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy