Graspop Metal Meeting
Tickets
16-19 juni 2022
België
Dessel, België

Weerbericht Graspop 2022: ‘In de avonden blijft het lang aangenaam’

Photo: Graspop Press

Graspop wordt warm! Het blijft de eerste dagen droog in Dessel, maar tijdens de nacht van zaterdag naar zondag is een (onweers)bui mogelijk. De temperatuur loopt op van 26 graden op donderdag naar 31 graden op zaterdag. In de avonden is het nog lang aangenaam. Zondag is de hitte hoogstwaarschijnlijk voorbij. Er zijn dan wolken, zon en er kans op een bui.

Donderdag 16 juni

⛅️ Verwachting: flink wat zon met ook sluierwolken
🌡 Temperatuur: 26 graden
🚘 Aankomsttijd: maakt niet uit
👕 Kledingadvies: T-shirt, korte broek, jurkje, rok, zonnebril. In de avond lange mouwen of een vest.
Nacht: 16 graden
🏆 Weercijfer: 9
🤧 Hooikoorts: ja, graspollen
☀️ Zonkracht: 7

Donderdag start de dag zonnig met nauwelijks wind. Later trekken ook sluierwolken over de plaats Dessel heen, maar de zon schijnt hier makkelijk doorheen. Het wordt zomers warm met 26 graden. Smeer je goed in want er worden 13 uren aan zon verwacht, met hoge zonkracht en een minimale kans op neerslag (5%). In de avond is het nog lang aangenaam met zo’n 22 graden. In de nacht naar vrijdag is het 16 graden.

Vrijdag 17 juni

⛅️ Verwachting: flink wat zon met ook wolkenvelden
🌡 Temperatuur: 29 graden
🚘 Aankomsttijd: maakt niet uit
👕 Kledingadvies: Zomerse kleding, zonnebril, hoedje voor de zon, korte broek, jurkje. In de avond lange mouwen of een vest.
Nacht: 19 graden
🏆 Weercijfer: 8
🤧 Hooikoorts: ja, graspollen
☀️ Zonkracht: 8

Ook vrijdag staat een zomerse dag op het programma. Er is veel ruimte voor de zon, maar er zijn ook wolkenvelden aanwezig. Het blijft droog en met zo’n 29 graden op het festivalterrein wordt het wat warmer. Vanwege de hoge temperaturen raden we aan om geregeld water te drinken. Let wederom op de zonkracht, want die is met 8 erg hoog.

Zaterdag 18 juni

⛅️ Verwachting: Eerst zonnig, in de avond en nacht waarschijnlijk (onweers)buien.
🌡 Temperatuur: 30 of 31 graden
🚘 Aankomsttijd: maakt niet uit
👕 Kledingadvies: zonnebril, hoedje voor de zon, korte broek, topje. In de avond lange mouwen of een vest.
Nacht: zo’n 18 graden
🏆 Weercijfer: 9
🤧 Hooikoorts: ja, graspollen
☀️ Zonkracht: 8

De dag start zonnig, maar gedurende de middag ontstaan steeds meer stapelwolken. Door een hoge luchtvochtigheidsgraad is het bovendien klam en raden we je aan om voldoende water te drinken. De verwachting is momenteel nog wat onzeker, maar waarschijnlijk wordt de hitte in de avond en nacht naar zondag verdreven door regen- en onweersbuien. Houd daarom de berichtgeving goed in de gaten.

Zondag 19 juni

⛅️ Verwachting: wolken, zon enkele bui
🌡 Temperatuur: 22 graden
🚘 Aankomsttijd: maakt niet uit
👕 Kledingadvies: trui, vooral tijdens de avonduren
Nacht: 14 graden
🏆 Weercijfer: 7
🤧 Hooikoorts: ja, graspollen
☀️ Zonkracht: 8

Zondag 19 juni is de hitte waarschijnlijk voorbij en met maximaal 23 graden in Dessel is het een stuk aangenamer dan voorgaande dagen. Er is een afwisseling van wolken en zonnige perioden. De neerslagkans is 55%. Desondanks is het een prima dag om het festivalweekend af te sluiten want de zon is ook met regelmaat te zien.

Voor meer informatie over het weer in Dessel bekijk de weersverwachting op Weeronline.

Voor meer informatie over Graspop bekijk de festivalinformatie va Festileaks.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2022

Locatie
België
Dessel, België
Datum 16-19 juni 2022
Line-up
Sabaton
Within Temptation
Korn
Tickets Niet meer beschikbaar.