Rock Werchter reageert: ‘Hoopvol dat Metallica vrijdag optreedt’

De organisatie van Rock Werchter reageert via Twitter op de commotie die is ontstaan nadat hun vrijdag-headliner Metallica een optreden in Zwitserland moest afzeggen door een covid-besmetting. Het festival zegt in contact te staan met het team van Metallica, en dat zij “hoopvol zijn deze vrijdag te spelen op Rock Werchter.”

De geruststellende woorden zouden er op kunnen wijzen dat de covid-besmetting niet bij de band zit maar bij een crewlid. Metallica heeft 2 tot 3 volledige productieteams die omgewisseld bij verschillende shows op het tourschema aanwezig zijn. Daarmee bestaat de kans dat iemand uit het Zwitserse team vrijdag überhaupt niet op Werchter hoeft te zijn.

We houden hoop! Zodra meer informatie bekend wordt, lees je het op Festileaks.

Praat mee via het Rock Werchter Forum.

Zie ook: Door deze acts werden afzeggende headliners in het verleden vervangen

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.