Advertisement

Sam Fender zegt af voor Rock Werchter 2022

Sam Fender

Het zit Rock Werchter niet mee vandaag. Nadat het optreden van headliner Metallica vanochtend op losse schroeven kwam te staan, zegt nu een andere topact af. Sam Fender zal niet aanwezig zijn vanwege tonsillitis, een ontsteking van de keelamandelen.

Sam Fender wordt vervangen door de Belgische artiest Charles . Zij speelt nu op het voormalige slot van Turnstile (15:25 – 16:10), dat nu zelf een upgrade krijgt naar het latere slot van Sam Fender (18:45 – 19:45). Dat allen vindt plaats in The Barn, het tweede podium van Rock Werchter.

Dat maakt het festival bekend via Twitter. Bekijk het hele tijdschema hier.

Het is niet de eerste keer dat Sam Fender last-minute optredens afzegt. In 2019 annuleerde hij nog de shows op onder andere Pinkpop en Down The Rabit Hole.

Een paar dagen geleden was de Britse rijzende ster wel nog aanwezig op Glastonbury. Daar gaf hij één van de meest gewaardeerde optredens van het weekend. We zullen het moeten doen met de (prachtige) beelden.

https://www.youtube.com/watch?v=hLtuEAvR-KM

Sam Fender staat in augustus gepland op Lowlands 2022.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.