Advertisement

4 relaxte, niet-muzikale hoogtepunten van Down The Rabbit Hole dag #3

Het grid
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

De laatste dag van Down The Rabbit Hole 2022 is aangebroken. Omdat vele festivalgangers de knaldrang al twee dagen aan het inlossen zijn, is de sfeer het begin van de dag gemoedelijk. We lichten dagelijks de niet-muzikale hoogtepunten van Down The Rabbit Hole voor je uit en richten ons vandaag op de vele zen-momenten die je kunt ervaren op het festival.

Wie eerder op Down The Rabbit Hole is geweest, weet dat dit festival meer is dan muziek, lekker eten en fijn publiek. De sfeer wordt namelijk ook bepaald door het speelse terrein en de vele facetten van de kleurrijke randprogrammering. Kunst bekijken, buitenspelen, workshops bezoeken, het kan allemaal dit weekend. Wij gaan elke dag op onderzoek uit en lichten elke dag een aantal onderdelen uit van de niet-muzikale programmering van het festival.

Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

1. Yoga voor een goede start van de dag

Het is inmiddels een traditie te noemen: yogalessen in de Tramontana. Deze editie is deze stellage verplaatst naar de waterkant, waardoor je tijdens het klasje een mooi uitzicht over het meer hebt. Elke dag tussen 10 en 13 uur kun je hier een mat claimen en goed je dag beginnen.

Diep in de Vinyasa Flow hervind je je fysieke, spirituele en mentale gezondheid. Onder de bezielende begeleiding van het Samana Yoga Center Amsterdam, laat je de vermoeidheid in heupen en schouders langzaam wegsmelten, waardoor je weer als herboren het terrein betreedt.

Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

2. Luieren in de hangmatten

Het gebeurt wel eens dat je vol enthousiasme de camping af komt en er bij het betreden van het festivalterrein achter komt dat je lijf eigenlijk nog wel wat laadtijd kan gebruiken. Daar is aan gedacht! Vlak na de festivalpoort vind je de hangmatten, comfortabel gespannen onder een tentdoek. In slaap vallen onder de brandende zon is er dus niet bij!

Het grid
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

3. Hangen bij Het Grid

Het Grid, de officiële benaming voor de festivalpoort, is erg populair dit jaar voor mensen die graag hangen. Er wordt ook nog wel geklauterd, maar er wordt ruimer gebruik gemaakt van de gespannen netten. Zitten, liggen, hangen, het kan allemaal.

Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

4. Chillen op Eden

Op Eden kan men terecht voor niet alleen het Bossa Nova podium, maar ook voor heerlijk eten én diverse chillplekken. Zo zijn er ronde zitjes waar je met je festival squad kan gaan zitten. Geen zin om te zitten? Dan zijn de grote houten banken wellicht wat voor jou: door de glooiing in de structuur, is het ideaal om even te liggen. Misschien zelfs een klein dutje te doen?

Mis niks van DTRH22

Festileaks doet uitgebreid verslag van Down The Rabbit Hole 2022. De hele week warmen we je op voor het festival in Beuningen met voorbeschouwingen. Tijdens het weekend lees je reviews van de grootste acts. Ook delen we de hoogtepunten per dag en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanaf het terrein. Achteraf kun je weer stemmen op het Festivalrapport, maken we de Top 25 volgens het publiek bekend en luister je een speciale episode van De Festivalpodcast.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Erykah Badu
The Smile
Gorillaz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.