Red Hot Chili Peppers annuleert show in Glasgow, optreden Rock Werchter mogelijk in gevaar

Red_Hot_Chili_Peppers_2022
Photo Credits: Clara Balzary / Warner Records Press

Nadat Rock Werchter al door het oog van de naald kroop met het optreden van Metallica, lijkt nu de show van zondagheadliner Red Hot Chili Peppers in gevaar. De band cancelt vandaag een show in Glasgow vanwege ziekte.

Het is niet bekend of deze annulering effect gaat hebben op het optreden zondag. Momenteel is er nog geen officiële info over de show op Rock Werchter 2022 en staat het concert nog gewoon gepland. Meer informatie wordt in de komende uren verwacht.

Ze maakten het nieuws zojuist bekend op hun social media. De band zegt eraan te werken om de show te kunnen inhalen.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.