Rage Against the Machine cancelt Europese tournee

Rage Against the Machine

Na jaren wachten zou het er deze zomer eindelijk van komen: een Europese tournee van Rage Against the Machine. Vandaag maakt de band bekend dat er vanwege medische redenen een streep door alle Europese shows gaat.

In het statement van de band wordt de reden van de afzeggingen uit de doeken gedaan. Zanger Zack De La Rocha liep in een eerder stadium van de tournee een beenblessure op waardoor hij het merendeel van de tournee zittend deed. De band legt uit dat het drukke schema van het Europese gedeelte een te groot risico vergt voor een goed herstel.

Rage Against the Machine had op 1 september een optreden in het Belgische Sportpaleis op de agenda staan. Daarnaast zouden er optredens op Rock En Seine, Reading Festival en Leeds Festival zijn. Er zijn geen vervangende data in Europa.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2022

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 25-30 augustus 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam