Rage Against the Machine maakt Europese tour bekend

Rage Against the Machine

Even een Public Service Announcement: uw lokale anti-establishmentpredikanten gaan weer langs de deuren! Samen met Run The Jewels doet de band uit Los Angeles in de nazomer van 2022 Europa aan. Na twee jaar uitstellen is er naast alle uitbarstingen van feestvreugde gelukkig ook een plekje voor agressie en massale woede op de Europese podia gereserveerd.

Helaas komt de Amerikaanse rockgroep niet naar Nederland deze zomer. Dat is wel even balen. Gelukkig doen Zach de la Rocha en zijn vrienden wel het Sportpaleis in Antwerpen aan op 1 september. Echte die-hard fans kunnen zich ook begeven naar Hannover twee dagen later op 3 september. Voor de Nederlandse fans kost het wat moeite, maar dan heb je ook wat. De ticketverkoop begint vrijdag om 10 uur hier.

Want dat ze nog steeds de boel op stelten kunnen zette hebben ze wel bewezen door de jaren heen. Elke keer als Rage Against the Machine besluit zich te herenigen wordt er toch altijd een enorme hype gecreëerd. Het onderstreept de legendarische status van de band maar weer eens. De toevoeging van Run The Jewels blijkt ook keer op keer een schot in de roos te zijn.

De Europese kant van de Public Service Announcement Tour begint, na twee keer uitgesteld te zijn door de pandemie, op 24 augustus 2022 in Edinburgh en eindigt in Praag op 17 september 2022. Dat de pioniers van de rapmetal op de Engelse festivals Leeds Festival 2022 en Reading Festival 2022 zouden staan was al even bekend.