Wacken Open Air 2023 in recordtijd uitverkocht

Wacken Open Air

Vlak nadat Wacken Open Air 2022 ten einde kwam zijn alle kaarten voor de volgende editie al uitverkocht. Binnen zes uur waren alle tickets voor het grootste metalfestival van Europa de deur uit. Onder andere Iron Maiden zal op Wacken Open Air 2023 te zien zijn.

Daarmee vestigt het festival een nieuw record. Het driedaagse evenement in het Duitse stadje Wacken verkoopt eigenlijk steevast uit. Zes uur na start van de ticketverkoop was echter nog niet eerder voorgekomen. De organisatie dankt de trouwe fans in een bericht waarin ook de eerste namen voor 2023 nog eens benoemd worden.

Met Iron Maiden, Megadeth, Dropkick Murphys en Wardruna is er namelijk al genoeg om naar uit te kijken. Daags nadat onder andere Slipknot, Judas Priest en Limp Bizkit optredens op het festival speelden kijken de Wacken-fans nu al reikhalzend uit naar het eerste weekend van augustus in 2023.