Check hier zaterdag de Taylor Hawkins Tribute Concert livestream

Taylor Hawkins of the foo fighters by Oxfordshire and London based photographer Andrew Ogilvy

Op zaterdag vindt er een concert plaats ter nagedachtenis van Taylor Hawkins in Londen. In het Wembley stadion verzamelen allerlei muzikanten zich om de voormalig drummer van de Foo Fighters te herinneren. Check hier zaterdag de Taylor Hawkins Tribute Concert livestream.

Eerder dit jaar overlijdt plotseling Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins op 50 jarige leeftijd. De band zou een optreden diezelfde avond geven op het Colombiaanse Estéreo Picnic Festival. De tour van de band werd logischerwijs geannuleerd. Verschillende artiesten, waaronder onder andere Elton John, Coldplay en Sam Fender, brachten een ode aan de charismatische muzikant.

Op zaterdag 3 september is er een concert in Londen live te zien via de livestream. Hier zullen onder andere Josh Homme van Queens of the Stone Age, Liam Gallagher, Nile Rodgers te zien zijn. Ook leden van rockbands, zoals AC/DC, Led Zeppelin, The Police en Rush, waar Taylor fan van was zullen zaterdag op het podium verschijnen. Hawkins’ band Foo Fighters zal samen met onder andere deze artiesten een avondvullend programma vol muziek spelen.

Over de auteur ✍️

Ruben Bodelier

Masterstudent Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Meestal te vinden in de buurt van zijn elektrische gitaar. Kijkt het meest uit naar Rock Werchter in de zomer en naar Carnaval in de winter. Wisselt naadloos van Kendrick Lamar naar TOOL en dan weer van Pearl Jam naar Lorde.

Meer van Ruben