Fred Again.. in november naar AFAS Live

De Londense zanger en producer Fred Again.. keert nog dit jaar terug naar Nederland. De populaire act geeft na een uitgebreide festivalzomer in november een show in de Amsterdamse AFAS Live.

En dat is geen onlogische stap gezien zijn triomftochten langs Lowlands en Rock en Seine in augustus van dit jaar. Zeker op Lowlands bleek Fred immens populair. De mensenmassa bij de Heineken puilde tot ver buiten de tent uit.

Op vrijdag 25 november gaat Fred Again.. proberen om dat kunstje te herhalen in ons land. Waar hij eerder dit jaar nog in de Melkweg stond is nu AFAS Live aan de beurt. De reguliere kaartverkoop start op 23 september om 11:00. Tickets kosten €39,20. Meer informatie over deze show is te vinden op de site van Mojo.

Nieuw album Actual Life 3

Cover Actual Life 3

Het nieuws van de nieuwe tournee gaat gepaard met de bevestiging van een nieuwe plaat. In navolging van Actual Life en Actual Life 2 brengt Fred Again.. op 28 oktober het derde deel uit in de Actual Life-serie. De eerste single is inmiddels te beluisteren en heet ‘Danielle (Smile on My Face)’. Het nieuwe nummer is hier te beluisteren.