Advertisement

Robbie Williams twee keer naar Ziggo Dome in januari

Robbie Williams

Let Him Entertain You! De 48-jarige zanger Robbie Williams kondigt een nieuwe Europese tour aan. Zo staat de Ziggo Dome staat tweemaal op het programma voor de popzanger: op 28 en op 29 januari 2023 zal hij in onze hoofdstad te zien zijn.

De kaartverkoop begint aankomende vrijdag om 10:00. Wie een plekje wil bemachtigen in de Ziggo Dome zal minimaal 90 euro moeten neerleggen. Robbie Williams viert met deze tour zijn 25-jarige jubileum als solozanger. Eerder nam hij om dat te vieren al zijn bekendste nummers opnieuw op in samenwerking met het Metropole Orkest.

De laatstgenoemde zal Williams niet vergezellen op tour. Toch sluit de Britse popzanger het niet helemaal uit. Zo ziet hij een eenmalig concert wel zitten. Daarnaast had hij hiervoor ook een locatie in gedachten: de Westergasfabriek in Amsterdam. Het is niet de Westergasfarbriek geworden maar Ziggo Dome. Wie weet brengt het orkest wel een bezoekje.

Kanshebber Pinkpop

Wie goed oplet ziet in onderstaand tourschema één opvallende datum; de datum in Oslo eind juni. Dat zou een voorbode kunnen zijn voor een Europese festival-tour. Zo staat hij een precies week na Pinkpop in de Noorse hoofdstad. Wellicht een kanshebber voor het Limburgse festival.

Opvallend detail: bij zijn touraankondiging springt er één datum uit; de datum in Oslo eind juni. Dat zou een voorbode kunnen zijn voor een Europese festival-tour. Wellicht een kanshebber voor Pinkpop?