Advertisement

Roger Waters in 2023 naar Sportpaleis, vooralsnog geen Nederlandse datum

Foto credits: Andrew Chin / Getty Images

Roger Waters komt in 2023 naar het Sportpaleis in Antwerpen. Een Nederlandse datum ontbreekt vooralsnog. Er is nog ruimte voor Nederlandse data in het tourschema van de Pink Floyd-bassist.

We don’t need no education, maar wat we wel nodig hebben is een Nederlandse datum voor de tour van Roger Waters. Begin deze week is er een Belgische datum toegevoegd aan zijn Europese leg. Roger Waters staat op 14 mei 2023 in het Sportpaleis. De show in België is onderdeel van zijn This Is Not A Drill-tour. Tickets gaan vrijdag 30 september om 10 uur hier in de verkoop.

Een Nederlandse datum ontbreekt tot nu toe nog in het tourschema van de Britse frontman. De tour begint in Portugal op 17 maart en eindigt 24 mei in Tsjechië. De tourplannen van Roger Waters bevatten op dit moment nog ruimte genoeg voor een (aantal) show(s) in de Ziggo Dome. In 2018 stond de voormalig zanger van Pink Floyd voor het laatst in Nederland.

Audiovisueel spektakel

Een show van Roger Waters is niet alleen bestemd voor de oren van de luisteraars maar het is ook een lust voor het oog. De producties van het Britse rockicoon zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. De show in Antwerpen belooft dan ook weer een waar audiovisueel spektakel te worden. Waters’ tour is inmiddels al van start gegaan in de Verenigde Staten. Hieronder is alvast een kleine sneak peak te zien.